Pasi T.E. Lindqvist: Missä mun muruseni on?

Moni on jo kysellyt, että miksi olet ollut T.E. niin hiljaa viime päivät? Siihen on ollut syynsä, joka minulla on nyt ilo ja kunnia paljastaa. Olin näet kolme päivää hyvän ystäväni Rick Rubinin kotistudiolla hänen Santa Monican huvilallaan, jossa nauhoitimme levyllisen lauluja edesmenneen yhteisen ystävämme Johnny Cashin hengessä. Myös hyvä ystäväni Dave Grohl oli paikalla fiilistelemässä. Dave totesikin, että ”T.E., you are the love child of Johnny Cash and Leonard Cohen!” Tässä tulevan levyn, jonka muuten julkaisee hyvän ystäväni Vuokraturvan toimitusjohtaja Timo Metsolan levy-yhtiö, ensimmäinen single.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s